

Om oss
– Smak og atmosfære levert av de beste i bransjen
Dette er stedet for de ekstra spesielle anledningene. Her er vin og lokale råvarer i sesong vel valgt ut for å gi deg en smaksopplevelse av de sjeldne. Ta plass blant de 8 stolene ved kokkens bord, len deg tilbake og bli med på en mat- og vinreise som du alltid vil lengte tilbake til.

Både når det gjelder smak, stemning og sjel, så har vi de dyktigste menneskene både i ryggen, bak baren, rundt bordene, på kjøkkenet og i døra. Her er hver detalj og farge i interiøret utført til fingerspissene for å skape den optimale atmosfæren som vi har lengtet etter å fylle Stallgården med. Stemningen som du finner her, finner du bare her.
Kjøkkensjef og daglig leder Odd Kåre Brendemoen skal lage maten du drømmer om å komme tilbake til, og Heidi Bjerrum skal sammen med Petter Lindstad ta imot og ta vare på alle gjester slik som bare de kan. Og med restaurantsjef Dag Henning Andersen bak roret, er teamet kronet med en av bransjens mest erfaringsrike ildsjeler.
Her på Stallgården er mat, smak og opplevelse en lidenskap hver dag – gjennom alle sesonger – for alle som jobber her. Velkommen til bords, og vel bekomme!
